Nieuws

Ledlenser presenteert 2 nieuwe Outdoor lantaarns.

 

Ledlenser, pionier in draagbare verlichting, breidt zijn aanbod van lantaarns uit met de oplaadbare ML4 en ML6W lantaarns. De ML4 mini-lantaarn is compact en veelzijdig en ideaal geschikt als 360% lichtbron voor aan een rugzak, sleutelbos of handtas. De ML6W Warm Light lantaarn is een uitbreiding van de gekende ML6 lantaarn en biedt, dankzij zijn lagere Kelvin-waarde, een oplossing voor iedereen die op zoek is naar gezellig, warm wit licht. Beide modellen beschikken over Micro-prism technologie dat zorgt voor verblindingsvrij licht met maximale energie-efficiëntie. Bovendien zijn beide modellen uitgerust met een rood licht voor een betere nachtvisie en om bv. makkelijk een kaart te lezen.


De Ledlenser ML6 Warm Light lantaarn biedt op en top gezelligheid. Dankzij zijn lage Kelvin-waarde van minder dan 3.000 K verspreidt hij een warm wit licht dat bijzonder aangenaam voor het menselijke oog is. De geïntegreerde magneet en metalen haak bieden flexibiliteit en talrijke bevestigingsopties. Praktisch detail: de ML6W kan ook als powerbank gebruikt worden.


Met een lengte van net geen 10 cm en een gewicht van slechts 71 gram is de ML4 een erg compacte lantaarn. Hij is uitgerust met een karabijnhaak en is water- en stofdicht. Naast de meegeleverde oplaadbare Li-ion batterij is de ML4 ook compatibel met standaard alkaline batterijen. Een erg veelzijdige mini-lantaarn die zowel als campinglicht tijdens het kamperen dient of als veiligheidslicht aan de rugzak van je kinderen bevestigd kan worden.